Bericht op site Phanos

Op woensdagavond 1 februari heeft de Sociëteit Olympisch Stadion de ‘Nico van Galen aanmoedigingsprijs’ uitgereikt aan de Phanos jeugd. De prijs werd uitgereikt op de druk bezochte receptie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Sociëteit. Met de prijs wil de Sociëteit Olympisch Stadion Amsterdamse sporters steunen om hun talenten verder te ontwikkelen. De uitreiking van de prijs aan de Phanos jeugd is daarmee een erkenning van de ontwikkeling die de Phanos jeugd doormaakt, zowel de groei van pupillen en junioren als de prestaties! Aan de prijs is een geldbedrag van € 2.250,- verbonden.

De Phanos jeugd was zelf ook aanwezig. Van de junioren waren Miro Vlasman, Simone Schouws en Isayah Boers aanwezig samen met Kadene Vassell. Luuk Wagenaar was aanwezig met 6 pupillen: Jonah en Cecilia, Roos en Friso en Guusje en Emil.

De toekenning van de prijs werd toegelicht door de Sociëteitscommissie bestaande uit Ger Koopman, Wouter Amesz en Jaap Sulkers. Wethouder Eric van der Burg overhandigde de prijs aan de Phanos jeugd en interviewde alle pupillen en junioren over hun sportieve prestaties en ambities!

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets