Bach: ‘Daad van lafaards’

Aanslag Volvograd‘Dit is een verachtelijke aanval op onschuldige mensen en de gehele Olymische beweging is het met mij eens dat deze daad van lafaards moet worden veroordeeld.’

Aldus IOC-president Thomas Bach in een reactie op de twee aanslagen in Volgograd: ‘Ik heb president Poetin en het Russische volk onze deelneming betuigd en hebben ons vertrouwen uitgesproken voor een veilig verloop in Sotsji. Ik ben er zeker van dat alles wordt gedaan om de veiligheid van atleten en deelnemers te waarborgen.’ (Bron: IOC)

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets