Avond met Piet Keizer druk bezocht

Piet KeizerVeel sociëteitsleden wisten de weg naar het Frans Ottenstadion te vinden, waar donderdag 22 september jongstleden Eddy Poelman een interview afnam bij Piet Keizer en Reinier van Dantzig, lid van de ledenraad van AJAX. Het ging -natuurlijk- over de situatie bij de Amsterdamse club en over Johan Cruijff. Beide heren spraken openhartig en de actieve zaal vroeg en discussieerde dapper mee. Prominenten als Theo van Duivenbode en Henk Spaan droegen zeer bij aan het gesprek.

Na afloop werd in de VIP-ruimte nog flink nagedebatteerd met en over de heren. Een reactie van Henk Spaan, uit zijn column ‘Spaan geeft punten’ in Het Parool staat hier: Spaan geeft punten.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets