Algemene Ledenvergadering en SportAs

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze Soclëteit was goed bezocht en leverde ook genoeg gespreksstof. Naast de jaarlijkse plichtplegingen en de bestuurswisselingen lag er natuurlijk het beleidsplan.
Giovanna Chen

Aftredend waren Marlea Kogeldans en Henk Foppen, terwijl we ook afscheid namen van de eerder vertrokken Renze Hasper. Giovanna Chen is de beoogde opvolgster voor de portefeuille Communicatie en wordt op een later tijdstip verkiesbaar gesteld. Henk blijft achter de schermen behulpzaam met de evenementen. Over het beleidsplan was veel te doen en de weerslag hiervan vindt u spoedig bij de notulen en plannen. Kernpunt was overigens participatie van de leden.

 Evert VerhagenNa de maaltijd gaf Evert Verhagen een presentatie over de SportAs, het sportgebied vanaf het Frans Otten Stadion via Sporthallen Zuid, Olympisch Stadion, de Bosbaan tot het Wagener Stadion. Een interessant inkijkje in de infrastructuur- en sportpolitiek van Amsterdam. Aansluitend werd bij de traditionele borrel nagepraat. Een mooie avond.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets