Ajax opent Pinkstertoernooi in Stadion

AJAX bij Coppa 2014Het jeugdteam van Ajax opent zaterdag 7 juni om 1 uur ’s middags het fameuse Pinkstertoernooi dat nu onder de naam Aegon Cup in het Olympisch Stadion wordt gespeeld.

Tegenstander is het Hamburgse HSV. Dit toernooi, vroeger georganiseerd door Blauw Wit, speelt zich over drie dagen af en eindigt maandag 9 juni kwart over 5 met de prijsuitreikeing. Andere teams zijn titelverdediger Ajax Cape Town, Fluminense, Cruzeiro, Fc Aerbin, Panathinaikos en een door Ronald de Boer gecoacht team Men United, waarin o.a. Aron Klaassen speelt, broer van Ajax-speler Davy Klaassen. Zondag en maandag wordt om 11 uur begonnen. het complete speelschema staat op www.copa-amsterdam.nl

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets