Ajax-krans door Frank en Ronald de Boer

Frank en Ronald de BoerNamens Ajax zullen Frank en Ronald de Boer op zondag 4 mei een krans leggen bij de herdenking in het Olympisch Stadion van in WO 2 gevallen sporters. Er worden vijf kransen bij het beeld van Promotheus gelegd, de rode wordt altijd door een vertegenwoordiger van Ajax gelegd.

Sprekers bij de bijeenkomst die om half een begint zijn Marijn van Ballegooien van deelraad Zuid, Gerard Dielissen namens NOC*NSF en Eric van der Burg, demissionair wethouder sport van de gemeente Amsterdam. Voor het artikel van het Olympisch Stadion klik hier.

Vanaf 11 uur is er in de kantine van Phanos een discussie over roeien in de Tweede Wereldoorlog.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets