Ajax-icoon Dave Endt krijgt tik

David Endt‘David Endt,  voor mij belichaamt hij het Ajax-gevoel.’ Aldus twitterde Klaas Jan Huntelaar na het vertrek na 16 jaar van Dave Endt als teammanager van Ajax.
Voor veel sportliefhebbers een onbegrijpelijke zet. Endt liet na het gesprek met de nieuwbakken directeur Edwin van der Sar weten, dat Ajax zijn functie wil ‘professionaliseren’. Hij zei ‘not amused, geschokt en verrast te zijn.’ Hem is een passende functie binnen Ajax toegezegd. Sterkte gewenst Dave. Zie ook artikel Het ParoolDavid Endt - Het Parool

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets