Activiteiten mei 2010

Op 4 mei vindt op het voorplein van het Olympisch Stadion de jaarlijks herdenking aan de gevallen sporters tijdens de Tweede Wereldoorlog plaats. De Sociëteit Olympisch Stadion, zal hier vertegenwoordigd zijn.

Op 8 mei 2010 start de Giro d’Italia in Amsterdam. De proloog voert van het Museumplein naar het Olympisch Stadion. Het belooft een waar spektakel te worden, waar wij als Sociëteit niet mogen ontbreken. Wij proberen rond deze start een mooi programma voor u in elkaar te zetten. Zodra het definitieve programma bekend is, informeren wij u hierover.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets