6.000 scholieren vrijdag in en om Stadion

Liefst 6.000 scholieren tussen de 12 en 19 jaar strijden komende vrijdag 13 juni in 18 takken van sport in de finale van de Olympic Moves. Dat is de grootste  schoolsportcompetitie van het land waaraan 150.000 kinderen zijn begonnen. De openings- en sluitingsceremonie en het atletiek zijn in het Olympisch Stadion.

alt

 

Er wordt ook op andere sportaccommodaties gespeeld. Het wordt een dag vol sport, show, spel en entertainment met: atletiek (ook bij AAC, Willinklaan), badminton (Sporthal De Pijp, L.Ansinghstraat 88), floorball (De Boelelaan 46), frisbee (Arsenal, IJsbaanpad 50),  handbal (Calandhal, P.Calandlaan 182,, Emergohal, Langs de Akker 3 en De Bloemhof, Hornweg 187 Aalsmeer), hockey (Hurley, Nieuwe Kalfjeslaan 21), korfbal (Hogendorphal), softbal (Pirates, Herman Bonpad 5 en Vliegende Hollanders, Wimbledonpark 2 Amstelveen), streetball (Bloemhof, Hornweg 187 Aalsmeer), streetdance (Trouw, Wibautstraat 127), tennis (gemeentevelden IJsbaanpad 43), veldloop (Amsterdamse bos, Nieuwe Kalfjeslaan 25) , voetbal voor jongens (SV RAP, Aanloop 4 Amstelveen) en voetbal voor meisjes (WVHEDW/Ankaraspor, Radioweg 86), volleybal (Sporthallen Zuid), zwemmen (Sloterparkbad).

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets