Marcella Mesker in bestuur NOC*NSF

Marcella Mesker NOC NSFZevenvoudig tenniskampioene Marcella Mesker (1959) komt in het bestuur van NOC*NSF. Op 18 november wordt dat formeel bekrachtigd tijdens de algemene vergadering op Papendal.

 

‘Ik voel me zeer vereerd dat ik ben gevraagd,’ aldus de tennisverslaggeefster van de NOS-radio/tv die ook 14 jaar toernooidirecteur was van de Siemens Open in Scheveningen. ‘lk weet ik niet precies wat er op me af gaat komen, maar ik kan nu iets terugdoen voor de Nederlandse sport die mij zoveel heeft gegeven.’ Marcella krijgt topsport in haar portefeuille en volgt oud-amazone Tineke Bartels op, die zich niet herkiesbaar stelde. 

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets