šŸ’„NIEUWJAARSRECEPTIE 19 JANUARI 2023

Beste vrienden,

Namens het bestuur wens ik jullie een voorspoedig 2023 toe. We hopen jullie weer regelmatig te ontmoeten in onze sociƫteit.

2022 is weer voorbijgevlogen. Voor onze sociƫteit een bijzonder jaar met de viering van 55-jarig jubileum door middel van een spetterend symposium en veel andere activiteiten die we ons blijven herinneren. Zoals de bijeenkomst vooraf aan de Olympische Winterspelen in Beijing met Marianne Timmer als gast en recent het Jaardiner met o.a. de presentatie van Professor Penalty Gyuri Vergouw. Vrolijke en informatieve bijeenkomsten, waaraan op onze website https://www.societeitolympischstadion.nl/ veel aandacht is besteed.

In 2023 staat weer een flink aantal activiteiten op het programma. Te beginnen met de šŸ’„nieuwjaarsreceptiešŸ¾ die plaats vindt op donderdag 19 januari van 18.00 ā€“ 20.00 uur in het Frans Otten Stadion. Tijdens de receptie wordt het programma voor 2023 gepresenteerd en worden de voornemens voor de wat langere termijn onthuld. SVP aanmelden voor de receptie bij office@olympischstadion.nl.

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik jullie nogmaals te wijzen op de separate uitnodiging van Bab Barens voor de lancering van zijn boek over het Olympisch Stadion. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats op 13 januari aanstaande in het Olympisch Stadion, inloop 14.30 uur, start presentatie 15.00 uur (aanmelden kan via deze link in uitnodigingsmail).

Graag tot 19 januari as. of al eerder bij de bijeenkomst van onze vriend Bab Barens vrijdag 13 januari.

Met hartelijke groet,

Machiel van der Woude
Voorzitter

De SociĆ«teit Olympisch Stadion (SOS) is al 55 jaar een trefpunt van mensen die op verschillende gebieden actief zijn in de sport: journalisten, organisatoren, bestuurders en beleidsbepalers, medische staf en natuurlijk de sporters en coaches zĆ©lf. De SOS is, zoals de naam al aangeeft, nauw verbonden met het Olympisch Stadion en onderhoudt ook contacten met andere sportorganisaties, waaronder het Frans Otten Stadion. Ten behoeve van de sociĆ«teitsfunctie worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar de leden elkaar in informele sfeer kunnen ontmoeten. Daarnaast zijn er informatieve bijeenkomsten, waar sportieve hoogtepunten worden belicht, maatschappelijke ontwikkelingen ter discussie staan en belangrijke sporters en coaches worden geĆÆnterviewd.

Voor meer informatie zie:
Website: www.societeitolympischstadion.nl
Facebook: https://www.facebook.com/groups/societeit/463381570408682/?notif_t=like
Twitter: @SocOlympStad

Sociƫteit Olympisch Stadion

De SociĆ«teit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport ā€“ voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ā€˜t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets