Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Themabijeenkomst met Marco van Basten

maart 7> 18:00 21:00

Geachte leden van de Sociëteit,

Op donderdag 7 maart is er een themabijeenkomst met als eregast Marco van Basten. Wij zijn er zeer mee ingenomen dat Marco bereid gevonden is om in ons midden te zijn.
De inloop is om 18 uur, waarna het themaprogramma aanvangt om 19 uur. Ere voorzitter Jan van Galen zal Marco interviewen.
De bijeenkomst is in het Frans Otten Stadion.
Wij informeren u nader en hebben het voornemen ook voor deze bijeenkomst een bijdrage te vragen voor introducees.

Hartelijke groet, namens het Bestuur


Gegevens

Datum:
maart 7
Tijd:
18:00 – 21:00

Organisator

Sociëteit Olympisch Stadion
Website:
www.societeitolympischstadion.nl

Locatie

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

Amsterdam,

1076 CV

+ Google Maps


Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets

RT @olympisch: De Sociëteit Olympisch Stadion viert vandaag zijn 51e verjaardag. Van harte @SocOlympStad! https://t.co/xxPi5UbOig
RT @Eveline016: Oude collectie Olympische Spelen posters prachtig verwerkt op doek! @SocOlympStad @FOSAmsterdam Dank Ger Koopman, erg mooi!…

Flickr Widget