Erica Terpstra beschermvrouwe van de Sociëteit

altVrijdag 20 november is tijdens het traditionale jaardiner in het Olympisch Stadion bekend gemaakt dat Erica Terpstra beschermvrouwe wordt van de Sociëiteit Olympisch Stadion. 

 

Een grote eer en steun voor de vereniging. Erica Terpstra is het boegbeeld van de Olympisch Sport in Nederland. Met haar aanstekelijke enthousiasme heeft zij sport weer op de kaart weten te krijgen in Nederland. De Sociëteit deelt met haar de liefde voor het Olympisch Stadion en de passie voor sport. Zij wordt op persoonlijke titel beschermvrouwe van onze vereniging. Dit betekent dat ze na haar afscheid als voorzitter van het NOC*NSF niet haar beschermvrouwschap opgeeft. In haar geweldige speech gaf zij ook aan dat dit haar de gelegenheid geeft om betrokken te blijven bij het Olympisch Stadion, waar zij als klein meisje ook al kwam. Wij hopen haar in de toekomst vaak bij onze bijeenkomsten te mogen begroeten.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets

RT @olympisch: De Sociëteit Olympisch Stadion viert vandaag zijn 51e verjaardag. Van harte @SocOlympStad! https://t.co/xxPi5UbOig
RT @Eveline016: Oude collectie Olympische Spelen posters prachtig verwerkt op doek! @SocOlympStad @FOSAmsterdam Dank Ger Koopman, erg mooi!…

Flickr Widget